Majčinstvo

za očeve

Osam blaženstava za očeve

Blaženstva su nam dana kako bismo postali dionici Božje radosti jer smo izabrali put pravde i istine. Pokušamo li ih čitati kao blaženstva za očeve, uvidjet ćemo da su to istinski blagoslovi za svakoga tko želi slijediti Božju volju. Pročitajte što donosi osam blaženstava.

ubila sam

Ubila sam svoju djecu, ali Bog me nije odbacio

Ovo je životna priča Patricije Sandoval, žene koja je gorko zaplakala zbog tri počinjena abortusa, ali i kojoj je nakon pokajanja bilo mnogo oprošteno. Od lijepog djetinjstva do rastave roditelja. Od prešućivanja abortusa ocu te djece do rada u klinici za abortuse i potpunog kraha. Bog se raduje povratku svakog grešnika i čeka ga raširenih ruku poput dobrog Oca iz prispodobe o sinu razmetnome. 

u potrazi za ljepotom

U potrazi za Ljepotom dopusti sebi i nepraktičnost

Zastanete li ikada usred svakodnevne žurbe koju nam donosi ovozemaljski život? Ako vam nedostaju trenuci kada vaša srž prepozna ljepotu kojom smo okruženi, znači da morate odvojiti vrijeme da biste je ponovno ugledali. Ljepota se krije gdje god se okrenemo – u zvijezdama, dobroj knjizi, osobi koju volimo… Treba samo gledati srcem.

obiteljske korizmene aktivnosti

Jednostavne obiteljske korizmene aktivnosti

Razdoblje od 40 dana daje nam mnogo prostora za razmišljanje o svojoj vjeri, ali i priliku da vjeru pretočimo u djela. Mnogo je različitih načina i kreativnih ideja kako tijekom korizme konkretizirati ono u što vjerujemo. Među ovih 11 prijedloga pronađite jedan koji će biti najprikladniji za vašu obitelj ili odaberite, možda, sve.