Očinstvo

za očeve

Osam blaženstava za očeve

Blaženstva su nam dana kako bismo postali dionici Božje radosti jer smo izabrali put pravde i istine. Pokušamo li ih čitati kao blaženstva za očeve, uvidjet ćemo da su to istinski blagoslovi za svakoga tko želi slijediti Božju volju. Pročitajte što donosi osam blaženstava.

katolički dan očeva

Blagdan sv. Josipa je katolički Dan očeva

Otac u obitelj važna je karika u prenošenju vjere. Djeca u svojem ocu vide uzor ponašanja i prakticiranja vjere. Ono što nauče tijekom djetinjstva, djeca će vrlo vjerojatno ponijeti sa sobom kada započnu samostalan život. Saznajte koje su glavne smjernice koje bi svaki otac trebao imati na umu.

čestitke Dan očeva

Izradite s djecom originalne poklone i čestitke za Dan očeva

Baš kao što majke vole dobiti na poklon buket cvijeća ili čestitku kao iskaz ljubavi i zahvalnosti tako i očevi vole s vremena na vrijeme dobiti svojevrsno priznanje za sve što daju svojoj obitelji. Dan očeva izvanredna je prilika da male dječje ručice uz pomoć majčinih ideja i vodstva pripreme veselo iznenađenje za ovaj dan.

molitve za očeve

Svakodnevne molitve za očeve

Otac je u svojoj obitelji i svećenik i prorok i kralj. On prema uzoru u Isusa Krista svoje malo stado vodi, služi mu i blagoslivlja ga. Donosimo vam dvije molitve blagoslova kojima otac može moliti za zaštitu svoje obitelji.

Očevi, duhovno zaštitite svoju djecu!

Očevi, duhovno zaštitite svoju djecu!

Pitamo se kako zlo ulazi u naše obitelji, a smatramo se dobrim katolicima. U ovom zanimljivom i poticajnom članku pronađite odgovor kako na najbolji način zaštiti svoju obitelj. Bog nam je već dao rješenje. Očevi, ovo je za vas!