Oznaka: Liturgijska godina u obitelji

oživjeti vjeru

Kako oživjeti vjeru u obitelji tijekom ljetnog odmora

Krajem nastavne godine zatvaramo sezonu užurbanog ritma i organiziranog dnevnog rsporeda. Laganija i opuštenija atmosfera, međutim, donosi potencijalnu opasnost zapostavljanja molitvenog života. Otkrijte kako doskočiti ovom izazovu i uklopiti drugačiju organizaciju.

katolički dom, kako urediti, nabožni predmeti

Katolički dom – što ga istinski čini takvim?

Što očekujemo kad zakoračimo u katolički dom? Kakav bi on trebao biti i što odražavati? Na koji način katolički dom učiniti osobnim i lijepim te kako ga ukrasiti nabožnim predmetima? Saznajte koje su to sitnice koje obični ljudi mogu iskoristiti za prakticiranje svete jednostavnosti vjerskoga života i ugledanje u minimalizam monaha iz prošlosti.

molitva krunice, krunica, molitvu svete krunice

3 kreativna savjeta za svakodnevnu molitvu krunice

Krunica je predivna molitva koju prenosimo s koljena na koljeno, ona nas uči otajstima vjere i povezuje nas s Marijom, Isusovom i našom majkom. Gospa nas je u Fatimi pozvala da je molimo svaki dan. Pripremile smo za vas ideje kako potaknuti sebe i svoje ukućane na što češću i radosniju molitvu svete krunice.

1 Shares
sličice za Isusov križ

Isusov križ – korizmena aktivnost za djecu

Naše Marija i Katarina su se potrudile izraditi za sve nas jednu vrstu igre kroz koju ćemo naša djeca i mi moći proživjeti Isusovu muku i dopustiti da ona mijenja njihova i naša srca. Katarinina kći Emanuela je izradila ilustracije s puno ljubavi i detalja. Saznajte o čemu se radi!