Oznaka: Odgoj i obrazovanje djece

tradicija je dom, zena, majka, zena vrsna

Natalia Sanmartin Fenollera: “Mjesto na kojem se prenosi tradicija je dom”

Donosimo vam intervju s Nataliom Sanmartin Fenollera, španjolskom novinarkom i novom književnom zvijezdom. Njen prvjenac Buđenje gđice Prim, koji je prošle godine izašao i na hrvatskom u izdanju nakladne kuće Verbum, postigao je izniman uspjeh u svijetu. Kroz topao i privlačan roman Natalia na nenametljiv način progovara o velikim i dubokim temama koje su važne za svaku ženu, posebno majku. Otkrijte o čemu smo razgovarale!

uvođenje istanbulske konvencije

Zašto me kao majku brine uvođenje Istanbulske konvencije?

Naša Ivana izrazila je duboku zabrinutost kao majka zbog izgledne ratifikacije Istanbulske konvencije u Hrvatskom saboru. O tome tko to želi uništiti naše obitelji i zašto se taj isti igra s dušama naše djece, progovara izravno i bez rezerve. Iziđimo na prosvjed 24.3. i tako pokažimo da je briga za duše naše djece ona granica koja se ne smije prijeći!

oči u oči

Dnevnik jednog vjeroučitelja

U središte svoga srca tijekom ovih svetih dana stavite činjenicu da slavite rođendan Bogočovjeka i Spasitelja svijeta Isusa Krista, Emanuela. O njemu što više mislite, što češće ga spominjite, pjevajte mu, molite mu se. Savjet je ovo našeg suradnika, vjeroučitelja Bože Baruna, u njegovoj prvoj kolumni.