Oznaka: Odgoj i obrazovanje djece

govorite djeci istinu

Govorite djeci istinu

Djeca uvijek bila i uvijek će biti Božji blagoslovi, odrazi njegove vječne radost i svetoga veselje. Za proklete su djeca uvijek bila silni teret od demona u srcu, teška žalost i nesreća. Zato će im djeca na Posljednjem sudu postati najveća opasnost kad Bog zatraži od njih račun.

kako sam postala smirenija majka

Kako sam se riješila ljutnje i postala smirenija majka

Zamišljate kakvom majkom ćete jednoga dana biti? Vidite ženu punu strpljenja, suosjećajnosti i ljubavi? Što kada se suočimo sa stvarnošću i kako uspjeti u ispunjenju svojih snova otkrijte u iskrenim riječima majke koja je pronašla svoj put do cilja.

obiteljski sastanak

Jeste li ikada održali obiteljski sastanak?

Obiteljski sastanci postaju sve češća praksa u današnjim obiteljima, pogotovo onima s više članova gdje se prijedlozi i problemi mogu riješiti jedino kada su svi na okupu. Ako niste do sada, pokušajte s ovim obiteljskim pristupom.

tradicija je dom, zena, majka, zena vrsna

Natalia Sanmartin Fenollera: “Mjesto na kojem se prenosi tradicija je dom”

Donosimo vam intervju s Nataliom Sanmartin Fenollera, španjolskom novinarkom i novom književnom zvijezdom. Njen prvjenac Buđenje gđice Prim, koji je prošle godine izašao i na hrvatskom u izdanju nakladne kuće Verbum, postigao je izniman uspjeh u svijetu. Kroz topao i privlačan roman Natalia na nenametljiv način progovara o velikim i dubokim temama koje su važne za svaku ženu, posebno majku. Otkrijte o čemu smo razgovarale!