Oznaka: Priče

ljepota križa, patna, povrijeđenost

Ljepota Križa

Stvoreni smo za radost, ali jesi li ikada razmišljala o tome da i križ može biti radost? Radost sudjelovanja u patnji Kristovoj. Dok pripremaš svoje srce za događaj muke Gospodina našega Isusa Krista, promišljaj o ovome.

stariji sine

Stariji sine, imaš li hrabrosti moliti da se tvoj brat vrati?

Kad zamišljaš kraljevstvo nebesko, postoji li neka osoba koju tu nikako ne bi mogao smjestiti? Jesi li otpisao neke ljude? Imaš li hrabrosti, stariji sine, moliti da se tvoj brat vrati? Neka ti ovo bude ispit savjesti da spoznaš za koga trebaš još žarče vapiti Gospodinu.

Želim ti radost u križu

Želim ti križ i radost Uskrsnuća

Naša Marija poželjela vam je neobične novogodišnje želje. Želje koje su njen život unijele nove boje radosti i ljubavi, nove note Gospodnje prisutnosti.

44 Shares
Stvarao si me s ljubavlju

Osvojio si me

Volim biti u Tvojoj blizini, kada me maziš šapatom svoga buđenja, samo meni znanoga. Tako sam Ti važna i srcu Tvome mila. Volim što sam Tvoja kći.

242 Shares
budi svjetlo

Budi svjetlo, tama već ionako kopni polako

Prigrli sve ono lijepo što ti svijet nudi i dopusti da se iz tvog srca prelije milina i ljepota ljubavi koju nosiš u njemu. Zagrli svijet svojom blagošću, podari mu osmijeh najveći.. i sanjaj.

237 Shares
tvoj brat

Što ti nemaš, a tvoj brat ima

To što ti nemaš, a tvoj brat ima, može te samo naučiti da se iskreno raduješ darovima koje Bog daje drugima pored tebe. To što ti imaš, a tvoj brat pored tebe nema, može te navesti da od srca bespovratno dijeliš svoja dobra s njime koji je u potrebi i budeš pomoćnik neba što obasipa ovaj svijet dobročinstvima.

119 Shares