Oznaka: Priprema za brak

moj budući suprug

Je li ovaj dečko moj budući suprug?

Odluka za brak jest odluka koja obilježava ostatak života. Kako dobro odlučiti? Božji plan za svakog od nas je poseban i ne postoji univerzalan odgovor, ali postavljanje određenih pitanja o vezi i partneru pomaže nam odrediti je li razumno razmišljati o braku ili prekidu.

51 Shares
sretnima

Zašto vas brak ne može učiniti potpuno sretnima?

Što je sreća? Tražite li je u braku? Jeste li je našli? Možda je problem u tome što je tražite na krivom mjestu. Brak nije sredstvo koje će vama pomoći da budete sretni, ali vam može pomoći da postanete sveti.

89 Shares
onaj pravi

Je li zaista onaj pravi ili samo priželjkuješ?

U današnjem svijetu instant-rješenja može biti teško razlučiti odgovora li ti osoba s kojom si u vezi ili je sve samo znak da si se odlučila pomiriti i zadovoljiti s tim što imaš. Donosimo smjernice koje bi mogle pomoći u odluci.

65 Shares
đavao napada brak

Pet načina kojima đavao napada brak

Đavao se nikada ne odmara, a njegovi napadi danas su jako usmjereni protiv obitelji. Đavao zna da će uništavanjem obitelji uništiti čitavo društvo. U tekstu se progovara o pet najlukavijih napasti kojima se otac laži služi kako bi postigao svoj cilj.

321 Shares
Pronaći pravog muškarca

Kako odabrati supružnika? – II. dio

O ovome trebate razgovarati: tko se treba brinuti o djeci, koliko djece želiš imati, kad bismo trebali imati prvo dijete. Ono što razgovor o ovakvim pitanjima čini jeste da vas odvodi od romantične ljubavi do bitnih stvari. Opasnost ovakvih razgovora je neslaganje. Možete se posvađati i uništiti te romantične osjećaje. Ali većina želi zadržati te osjećaje i stoga ne razgovara i tim pitanjima.

34 Shares