Oznaka: Za mame

Bila sam neuredna dok nisam shvatila da je uredna kuća dio Božjeg plana za moj život

Kuću je teško održavati organiziranom i urednom, posebno ako u njoj živi više ljudi. To zaista zahtjeva velik napor, upornost i samodisciplinu. Kada bismo svaki dan razmišljale o tome da naš dom posjećuje naš Gospodin (jer Ga u njemu svakodnevno zazivamo u molitvi), to bi promijenilo našu percepciju, zar ne? Bog za nas ima puno planova, a jedan je taj da nam je dom čist i uredan jer ćemo tako, zapravo, najviše raditi na sebi. Donosimo ispovijest žene koja se othrvala kaosu, a to možete i vi!

zaboravite na popis sa zadacima

Zaboravite na popis sa zadacima

Kada shvatite da je Vaš život preuzeo popis sa zadacima i da se Vaša jedina radost sastoji od križanja izvršenih obaveza, vrijeme je za promjene. Život nije samo pisanje domaće zadaće, već i igranje. Budimo malo više Marija, a malo manje Marta.

kućanice

Zašto kućanice osjećaju depresiju?

Ostati kod kuće i biti kućanicom nije lagan posao, ali uzrokuje li takva odluka ozbiljan problem depresije? Aktualizacijom ovog pitanja saznajemo da je odgovor mnogo kompleksniji nego što nam se na prvi pogled čini. Otkrijte što donose najnovija istraživanja o ovoj temi.

ženama je potreban odmor

Ženama je potreban odmor i vrijeme za male, ali vrijedne, radosti

Pohvalno je kada žena teži tome da ispuni sve svoje obaveze i da pri tome izgrađuje svoju duhovnost i osobnost. No, ponekad nas sve to jednostavno iscrpi. Da bismo kvalitetno prenijeli svoju vjeru i bili radosni svakoga dana, trebamo odvojiti trenutak za uživanje u malim, ali vrijednim stvarima.