Oznaka: Ženina uloga

pismo mužu

Pismo mužu jedne sasvim obične supruge

Ponekad nam se dogodi da smo najmanje pažljivi prema onima koji su nam najbliži. Jer… Suprug ionako zna da ga volim, da mu se divim, da mi je žao kad ga povrijedim. Jedna supruga je poželjela svom mužu to i izraziti – pismom.

feminizam i njegove zablude

Feminizam i njegove zablude

Danas se mnogo govori o feminizmu no što je istina koja iza njega stoji? Donosimo vam kratak pregled ideje feminizma i posljedica koje s njim dolaze.

19 Shares
uvođenje istanbulske konvencije

Zašto me kao majku brine uvođenje Istanbulske konvencije?

Naša Ivana izrazila je duboku zabrinutost kao majka zbog izgledne ratifikacije Istanbulske konvencije u Hrvatskom saboru. O tome tko to želi uništiti naše obitelji i zašto se taj isti igra s dušama naše djece, progovara izravno i bez rezerve. Iziđimo na prosvjed 24.3. i tako pokažimo da je briga za duše naše djece ona granica koja se ne smije prijeći!

1.3K Shares
odlike ponznog

Odlike poniznog bračnog partnera i roditelja

Kaže se da je poniznost temelj svih ostalih vrlina. Da bismo shvatili veličinu Božje ljubavi i milosrđa u prvom je redu potrebno biti ponizan. Ova nam vrlina pomaže da postanemo bolji supružnici i roditelji na našem putu svetosti

200 Shares
mjesečnica

Čemu služi mjesečnica

Potresno viđenje Rajka Bundala o tome zašto su žene pritisnute u danima mjesečnice? Što nas čini teškima sebi i okolini, zašto Bog dopušta mjesečnice i kako je to povezano sa sotonskim planom uništenja obitelji?