Molitva muškarca za pronalazak supruge

Molitvu muškarca za pronalazak supruge

Na e-mail portala primile smo molbu jednog muškarca koji želi Gospodina moliti da pronađe svoju buduću ženu. Zamolio nas je da objavimo nešto i za njih, muškarce. Budući da je Žena vrsna portal koji čitaju i muškarci, donosimo vam Molitvu muškarca za buduću suprugu. Na dobrobit budućih supružnika! Predlažemo moliti ovu molitvu svakoga dana do ulaska u brak.

Majko Marijo, primi moju molitvu

Majko Marijo, pod plašt Tvoje majčinske brige, stavljam Ti svoju ljudsku potrebu, svoju goruću želju da mi Gospodin na put stavi ženu koju je za mene stvorio pa da mi bude družica u dobru i u zlu, u zdravlju i bolesti te služimo jedno drugom i djeci našoj na slavu Božju. Pomozi mi da je prepoznam i odolim svim napastima koje bi me mogle udaljavati od srca koje si mi pripravio. Pomozi mi da je ljubim u čistoći do braka i poštujem njezino tijelo kao hram Duha Svetoga, kao tijelo svoga tijela.

Primi, o Marijo, ovu moju malu potrebu i odnesi je pred Lice Božje da mi, po Tebi, podari onu za kojom moje srce čezne još od malena, onu za koju ću predati tijelo svoje da se sažeže, onu koju ću ljubiti u sve dane života svoga.

Srce Isusovo, primi ovu moju molitvu koju Ti u velikoj želji srca prinosim po Majci Tvojoj. Obećavam da ću od sada činiti sve što je u mojoj moći za Tvoje kraljevstvo na zemlji, a Ti, molim Te, pobrini se za moje životne potrebe.

Obraduj, molim Te, Gospodine Bože, mene i druga Tvoja stvorenja, muškarce i žene željne ljubavi, bračnim životom i blagoslovom budućih pokoljenja u sve dane života na zemlji. Da gledamo sinove svojih sinova i vodimo ih, s Tvojom pomoću, u Nebo. 


Marija Grgić – Žena vrsna
Foto: Ben White – Unsplash

Print Friendly, PDF & Email
Marija Grgić

Gospodin joj je providio muža i njihovom braku poklonio petero djece. Uz brigu o svojoj obitelji, piše za portal Žena vrsna što je uvijek ispunjava milošću. Jednom ranije u životu postala je magistra matematike i fizike. Osluškujući Božju prisutnost u svakodnevici, voli pisanjem hvatati sjećanja na Ljepotu.