Oznaka: Predbračna čistoća

moj budući suprug

Je li ovaj dečko moj budući suprug?

Odluka za brak jest odluka koja obilježava ostatak života. Kako dobro odlučiti? Božji plan za svakog od nas je poseban i ne postoji univerzalan odgovor, ali postavljanje određenih pitanja o vezi i partneru pomaže nam odrediti je li razumno razmišljati o braku ili prekidu.

emocionalne čistoće, ljubav, djevojke, zaruke

Očuvanje emocionalne čistoće

Je li vam poznat pojam emocionalne čistoće? Što znate o tome? Jeste li svjesni opasnosti u koje vas stanje emocionalne nečistoće može dovesti? Autorica je svoje iskustvo poslušanog predavanja zabilježila u pet točaka u kojima sebi i nama govori što ne bismo trebali činiti ako želimo čuvati i očuvati emocionalnu čistoću. Također, savjetuje što muškarci mogu učiniti za žene kako bi im u tome pomogli.

sama

5 (mogućih) razloga zašto si još uvijek sama

Ako imaš poziv za brak i još uvijek si sama, sigurno se često zapitaš: „Zašto?“ Ponekad je teško prihvatiti Božju volju, osobito ako je ne razumijemo. Otkrij neke moguće razloge zašto si još uvijek sama kako bi svrhovitije proživjela trenutnu situaciju.

129 Shares
zaruke

Svake zaruke su posebne

Valentinovo je dan zaljubljenih i samim time pomalo romantičan dan. Možda će se baš danas netko zaručiti. Svake su zaruke posebne. Evo što je naša Marija napisala o zarukama.