Moda

Monokromatski outfiti

Monokromatski outfiti

Osim što monokromatska odjeća izgleda dobro, također vam može pomoći uštedjeti vrijeme, ali i novac.  Grupirajte svoj ormar po bojama, dohvatite prvu stvar iz ormara i spremni ste za izlazak.

ruž, boja ruža

Trebam samo malo ruža

Koju boju ruža najradije koristite i koristite li ga uopće? Ako je odgovor ne, možda vas ovaj tekst potakne da krenete isticati svoj osmijeh.

Je li čedno nositi poderanu odjeću?

Je li čedno nositi poderanu odjeću?

Hoće li vas šokirati izjava da poderana odjeća nije čedna? Ispunjava li poderana odjeća uopće svoju svrhu? Odnosi li se to samo na žene ili na muškarce? Odgovor potražite u tekstu.

Najčešće greške u šminkanju – činite li ih i vi?

Najčešće greške u šminkanju – činite li ih i vi?

Šminka je nešto što većina žena koristi gotovo svakodnevno. Njena svrha je naglasiti PRIRODNU ljepotu i možda prikriti koji nedostatak. Ipak, postoje žene koje se ne vole šminkati. Donosimo jednostavne trikove kako izgledati najbolje za one žene koje ne nose šminku često. Provjerite da slučajno i vi ne činite ove greške.

Pronašla sam prvu sijedu vlas - što sada?

Pronašla sam prvu sijedu vlas – što sada?

Svaka se žena prije ili kasnije susretne s prvom sijedom vlasi i svaka žena na nju reagira drugačije. Neke lako prihvate da stare i da im se tijelo mijenja, neke malo teže. Evo iskustva jedne mlade žene koja se veselila svojoj novoj boji kose i o njoj se pomno raspitala. Možda i vama pomogne.

Čednost za djevojčice – gdje podvući crtu

Čednost za djevojčice – gdje podvući crtu

Kada je pravo vrijeme kada trebamo djecu učiti čednosti? Nije li od malih nogu? Donosimo vam tekst u kojemu majka triju djevojčica promišlja o tome kako najbolje prenijeti na svoju djecu ljubav prema čednosti. Pročitajte i sami razmislite koliko je ovo zapravo važna tema.