Oznaka: Moda

Je li čedno nositi poderanu odjeću?

Je li čedno nositi poderanu odjeću?

Hoće li vas šokirati izjava da poderana odjeća nije čedna? Ispunjava li poderana odjeća uopće svoju svrhu? Odnosi li se to samo na žene ili na muškarce? Odgovor potražite u tekstu.

84 Shares
Najčešće greške u šminkanju – činite li ih i vi?

Najčešće greške u šminkanju – činite li ih i vi?

Šminka je nešto što većina žena koristi gotovo svakodnevno. Njena svrha je naglasiti PRIRODNU ljepotu i možda prikriti koji nedostatak. Ipak, postoje žene koje se ne vole šminkati. Donosimo jednostavne trikove kako izgledati najbolje za one žene koje ne nose šminku često. Provjerite da slučajno i vi ne činite ove greške.

21 Shares
Pronašla sam prvu sijedu vlas - što sada?

Pronašla sam prvu sijedu vlas – što sada?

Svaka se žena prije ili kasnije susretne s prvom sijedom vlasi i svaka žena na nju reagira drugačije. Neke lako prihvate da stare i da im se tijelo mijenja, neke malo teže. Evo iskustva jedne mlade žene koja se veselila svojoj novoj boji kose i o njoj se pomno raspitala. Možda i vama pomogne.

10 Shares
Čednost za djevojčice – gdje podvući crtu

Čednost za djevojčice – gdje podvući crtu

Kada je pravo vrijeme kada trebamo djecu učiti čednosti? Nije li od malih nogu? Donosimo vam tekst u kojemu majka triju djevojčica promišlja o tome kako najbolje prenijeti na svoju djecu ljubav prema čednosti. Pročitajte i sami razmislite koliko je ovo zapravo važna tema.

81 Shares
Rastom djevojčica trebala bi „rasti“ i njihova odjeća

Rastom djevojčica trebala bi „rasti“ i njihova odjeća

Imate li i vi problema s kupnjom čedne odjeće, odnosno haljinica za svoje djevojčice ili o tome uopće ne razmišljate? Jeste li ikada ostali zatečeni ponudom odjeće za malene djevojčice ili čak za tinejdžerice? Čednost se uči od malih nogu, nemojte to propustiti. Naoružajte djecu pravim vrlinama kako bi se, jednom kad ih „pustite“ u svijet, mogla zadržati na pravom putu i oduprijeti se svemu lošem što nam danas svijet servira.

205 Shares
modni dodaci

Nezaobilazni modni dodaci uz koje ćeš blistati svaki dan

Prošli tjedan ljetovala sam na Postirama i zapravo shvatila koliko puno djevojke, uključujući i mene, troše vremena birajući odjevne kombinacije i brinući se za fizički izgled zanemarujući ono bitno. Promišljajući o tome odabrala sam univerzalne modne dodatke za svaki dan.

154 Shares