Bijela košulja – klasik koji ne izlazi iz mode

bijela košulja

U svijetu mode, kao i svakom ormaru, postoji onih nekoliko komada odjeće za koje možemo reći da su „vječni” klasici. Koliko god se modni trendovi izmjenjivali, ovi su komadi uvijek popularni i uvijek „in”. Ističu se kao baza garderobe i na njima temeljimo daljnje kombinacije.

bijela košulja, hlače

Iako vam dosad nije možda predstavljala neki jako uzbudljiv komad odjeće, bijela košulja jedan je od tih „vječnih” klasika koji sjajno izgleda u različitim kombinacijama, od dnevnih pa do svečanih prigoda. Ono što karakterizira njihovu prilagodljivost svakom stilu i outfitu upravo je jednostavnost linija i neutralnost boje.

bijela košulja, suknja

Za jednostavan dnevni outfit možemo je kombinirati s trapericama ili traper suknjom. Za formalniji izgled bijelu košulju možemo upariti s odijelom u jarkim bojama, suknjom ili širokim hlačama visokog struka.

bijela košulja, suknja

U novijim proljetnim kolekcijama stari klasik osvanuo je u romantičnom ruhu pa je tako sad košulja ukrašena čipkom, volanima ili puf rukavima.

bijela košulja, suknja

Ako se tek spremate uvrstiti ovaj klasik u svoj ormar, pri kupnji pripazite da je materijal kvalitetniji jer ćete se uvijek iznova vraćati ovom komadu.


Nina Baršić – Žena Vrsna
Foto: Pinterest, Harper and Harley

Avatar
Nina Baršić

Rođena u Karlovcu, ali od 2009. godine živi u Zagrebu. Radi u školi za slijepu i slabovidnu djecu, a slobodno vrijeme najradije provodi s obitelji i prijateljima. Vodi blog o čednom odijevanju, voli čitati knjige i gledati povijesne drame.