Organizacija vremena

Bila sam neuredna dok nisam shvatila da je uredna kuća dio Božjeg plana za moj život

Kuću je teško održavati organiziranom i urednom, posebno ako u njoj živi više ljudi. To zaista zahtjeva velik napor, upornost i samodisciplinu. Kada bismo svaki dan razmišljale o tome da naš dom posjećuje naš Gospodin (jer Ga u njemu svakodnevno zazivamo u molitvi), to bi promijenilo našu percepciju, zar ne? Bog za nas ima puno planova, a jedan je taj da nam je dom čist i uredan jer ćemo tako, zapravo, najviše raditi na sebi. Donosimo ispovijest žene koja se othrvala kaosu, a to možete i vi!

Prednosti života bez televizije

Prednosti života bez televizije

Vjerojatno ste čuli za obitelji koje svjedoče kako je izbacivanje televizije iz njihovog doma bio najbolji potez koji su učinili, a možda ste i sami jedna takva obitelj. Kako provesti manje vremena ispred televizije? Koje su to prednosti života bez nje? Saznajte iz teksta koji smo vam pripremile.

Kako se odmarati bez grižnje savjesti?

Kako se odmarati bez grižnje savjesti?

Jeste li se ikada pronašle u situaciji da vas peče savjet nakon odmora jer vas čeka jako puno posla? Taj posao niste stigle obaviti zato što ga je previše ili zato što vas je zarobila lijenost? Da bismo zaista mogle uživati u odmoru, opustiti se i fizički i emocionalno, trebale bismo raditi. Upravo je dobro obavljen posao ono što naš odmor čini ispravnim i potrebnim.