Oznaka: Zdravlje

frape od banane za skidanje kilograma

Frape od banane kao pomoć u skidanju kilograma

Većina žena barem jednom u životu poželi skinuti nekoliko kilograma i to nekako teško ide. Jeste li znali da nam banana može biti jako dobar saveznik u procesu skidanja kilograma? Donosimo vam tri jednostavna recepta za frape od banana koje možete konzumirati svaki dan. Uživajte!

Pronašla sam prvu sijedu vlas - što sada?

Pronašla sam prvu sijedu vlas – što sada?

Svaka se žena prije ili kasnije susretne s prvom sijedom vlasi i svaka žena na nju reagira drugačije. Neke lako prihvate da stare i da im se tijelo mijenja, neke malo teže. Evo iskustva jedne mlade žene koja se veselila svojoj novoj boji kose i o njoj se pomno raspitala. Možda i vama pomogne.

kako prirodno ojačati kosu

Kako prirodno ojačati kosu

Jeste li već pronašle neki svoj omiljeni proizvod koji vam pomaže ojačati kosu? Ako se želite okušati u prirodnom načinu jačanja kose, ovo je tekst za vas!

vožnja biciklom smanjuje stres

Vožnja biciklom smanjuje stres na radnom mjestu

Svakoga dana medicinski i propagandni mediji pozivaju vas da koristite javni prijevoz te da vježbate kako biste uživali u boljem zdravstvenom stanju. Srećom, mnogi ljudi su postali svjesni prednosti koje navedeno nudi i odlučili pokušati. Pa… što vi čekate?

Voda - zašto ju je toliko važno piti

Voda – zašto ju je toliko važno piti

Jeste li ikada razmišljali o količini vode koju svakodnevno unosite u svoj organizam? Mislite li da biste mogli i bolje, ali vam treba dobra motivacija? Onda je ovo tekst za vas i nadamo se da ćete ozbiljnije promišljati o svim blagodatima koje voda čini našem tijelu.