Oznaka: Molitve

molitve za očeve

Svakodnevne molitve za očeve

Otac je u svojoj obitelji i svećenik i prorok i kralj. On prema uzoru u Isusa Krista svoje malo stado vodi, služi mu i blagoslivlja ga. Donosimo vam dvije molitve blagoslova kojima otac može moliti za zaštitu svoje obitelji.

35 Shares
najbolje moliti

Koje je molitve najbolje moliti?

Ako ste se nekada zapitali kojoj pobožnosti ili molitvi dati prednost pred ostalima, imamo rješenje za vas. Don Damir Stojić odgovara koje je molitve najbolje moliti.

budi

Molitva za dar majčinstva

U tišini svoga srca jedna ponizna duša vapi Bogu i predragoj Gospi u molitvi za dar majčinstva. Nema ljepšeg od iskrenog izlijeva najskrovitijih misli, a naša ih je čitateljica povjerila nama. Prepustimo se ovom nježnom prikazanju životnog križa Nebesima.

1 Shares
molitva

Molitva

O, ribaru ljudi, na tvoju sam se udicu uhvatio i ne želim skinuti se s nje. Nastavi svoje sveto djelo u meni dok ne primim obećana krila Svetog Duha koji jedini me do rajskoga blaženstva može uznijeti da ne padnem u bezdan propasti.

1 Shares
molitva za školarce

Molitva za moje školarce

Molite li za svoje školarce? Učenje je trenutno njihov životni poziv. Molite za njihovu ustrajnost i znatiželju, molite za blagoslov ljubavi prema učenju.