Monokromatski outfiti

Monokromatski outfiti

Postoji nešto vrlo sofisticirano u vezi monokromatske odjeće. Možda je to razlog zašto njujorčani izgledaju toliko dobro i elegantno u svojim jednobojnim kombinacijama. Osim što monokromatska odjeća izgleda dobro, također vam može pomoći uštedjeti vrijeme, ali i novac.  Grupirajte svoj ormar po bojama, dohvatite prvu stvar iz ormara i spremni ste za izlazak. Slojevito kombiniranje tonova jedne boje stvara zanimljivu dimenziju i omogućava igranje sa siluetama, modnim dodacima i različitim duljinama odjevnih komada.

Ključ za nošenje monokromatske odjeće je preciznost usklađivanja ili miješanjei i uparivanje tonova određene boje. Možete upariti torbu, cipele i modne dodatke kako bi se dobio kohezivan monokromatski izgled. Donosimo nekoliko ideja za ove jednostavno uparive kombinacije.

 


Nina Baršić – Žena Vrsna
Foto: Pinterest

Avatar
Nina Baršić

Rođena u Karlovcu, ali od 2009. godine živi u Zagrebu. Radi u školi za slijepu i slabovidnu djecu, a slobodno vrijeme najradije provodi s obitelji i prijateljima. Vodi blog o čednom odijevanju, voli čitati knjige i gledati povijesne drame.