Najava: Duhovna obnova za mlade u Zagrebu

za mlade

Karmelićanke Božanskog Srca Isusova 27. 4. organiziraju uskrsnu duhovnu obnovu za mlade. Program će trajati od 10 do 17 sati, a održat će se u samostanu na Vrhovcu 29.

Priprema srca za spoznaju da je Isus, naš jedini spasitelj i otkupitelj, uskrsnuo – ustao od mrtvih, pobijedio smrt i grijeh jednom zauvijek da bismo mi bili oslobođeni, da bismo mi, koji smo u Njegovo ime kršteni, s Njim mogli i uskrsnuti, ta spoznaja nešto je našem umu i srcu nedohvatljivo. Ipak, svake korizme, tijekom četrdeset dana pokušavamo svoje srce pripremiti da prihvati ovu spoznaju, da bi se zbog nje moglo neizmjerno radovati.

Karmelićanke Božanskog Srca Isusova pružaju mladima priliku da zastanu i razmatraju ovu veliku i snažnu istinu vjere – da je Isus naš osloboditelj.

Program će se sastojati od kateheze, rada po grupama, ručka, osobnog rada (sat šutnje), klanjanja, ispovijedi i sv. mise.

Mogu se prijaviti srednjoškolci, studenti i radnička mladež na email adresu navedenu niže na plakatu do 25. travnja.


Lea Potočar – Žena vrsna
Foto: Unsplash – Samuel Zeller 

Lea Potočar
Lea Potočar

Mlada je psihologinja s diplomom Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Član je molitvene zajednice Božja Pobjeda. Vedra djevojka otmjene duše koja se trudi svakodnevno rasti u vrsnosti, brusiti darovane talente i napredovati u svetosti po zagovoru omiljenog nebeskog zaštitnika, bl. Alojzija Stepinca.