O Logos učiteljici

Logos učiteljica

90 % polaznika Logos učiteljice pokazalo je bolji školski uspjeh

Prije svega šest godina pokrenuta je organizacija Logos učiteljica koja provodi jedinstven program radionica za djecu s ciljem jačanja samopouzdanja i postizanja punog potencijala djece. Više od 500 djece pohađalo je program Logos učiteljice, a 90 % polaznika pokazalo je bolji školski uspjeh. Svakom djetetu pristupamo individualno i sagledavamo ga cjelovito. Tipovi učenika mogu biti različiti (vizualni, motorički ili auditivni) i u skladu s tim im prilagođavamo materijale za učenje. Krajnji je cilj našega programa taj da dijete spozna i nauči koristiti vlastite potencijale te da postigne veći stupanj samostalnosti.

Kako bi dijete zadržalo pažnju na nastavnom gradivu, radimo vježbe koncentracije

Četiri su segmenta utkana u naš program, a važni su za postizanje školskog uspjeha. To su: koncentracijaorganizacijamotivacija te savladavanje tehnika učenja (učenje pomoću mentalnih mapa i metoda mnemotehnike). Kako bi dijete zadržalo pažnju na nastavnom gradivu, radimo vježbe koncentracije. Zovemo ih igrama jer igra je nešto neopterećujuće i zabavno. Redovitom izradom rasporeda učenja i obaveza razvijmo organizacijske vještine. Rad na motivaciji temelji se na vježbama motivacije koje se baziraju na psihoterapijskoj metodi logoterapiji.

Već šestu godinu zaredom uspješno ostvarujemo našu viziju

Naš program prati školski program, a učenicima pokazujemo kako pohraniti nastavno gradivo u dugoročnu memoriju služeći se mentalnim mapama i metodama mnemotehnike. Na taj se način kod učenika potiče i kreativnost, a u učenje se unosi i segment igre. Već šestu godinu zaredom uspješno ostvarujemo našu viziju, surađujemo s brojnim medijskim tvrtkama, a naš se tim proširio. Članovi našega tima svojim idejama doprinose boljem radu organizacije, a radom u Logos učiteljici stječu mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja.

Pripremili smo razne priručnike ua učenje kod kuće

Logos učiteljica djeluje u Zagrebu, no za sve koji ne mogu sudjelovati na našim radionicama, ili se nisu u mogućnosti uključiti u individualni program, pripremili smo razne priručnike koji su iznimno korisni prilikom učenja kod kuće.

Više o priručnicima možete vidjeti ovdje.

Ana Kralj – Žena Vrsna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Žena Vrsna

Žena vrsna vrijedi više nego biserje. Srce njena muža bez straha se može u nju pouzdati, ona mu uvijek čini dobro. Vješto i neumorno radi na njivi Gospodnjoj, tražeći i vršeći volju Božju. U njoj nema straha, osim straha Božjega pa se smije svakom novom danu uživajući u plodovima svojih djela.