Uskrsna čestitka uredništva „Žene vrsne“

Uskrsna čestitka, Krist je pobijedio smrt

Draga čitateljice i čitatelju Žene vrsne, draga miljenice i miljeniče Božji, želim ti da u svojoj duši uđeš danas u taj prazni grob, poput žena koje su suprotno zdravoj pameti vjerom pohitale. Želim ti da poravnaš dlanom haljine koje je Krist odložio i susretneš anđela. Krist je pobijedio smrt!

Daruj svoj život služeći Bogu u bližnjima pa ranama Kristovim ljubljen pronikni putem nedjeljnog jutra. Preobražen uvijek svjedoči Uskrs, postani i ti Uskrs već na ovom svijetu ne zaustavljajući se samo na suzama u Dolini suza, nego pretvarajući čitav život u radost, u kršćanstvo, u pobjedu. Danas je eksplozija nade, cvjetanje vječnosti i rođenje radosti! Povjeruj u Uskrs: budi i ti Njegov vjesnik!

Neka ti najveći blagdan povijesti svemira donese plodove Kristove pobjede duboko u spoznaji i djelovanju, u otkucajima srca i svakom krvarenju života koje će Njegova ljubav preobraziti u cvijeće!

Na dobro ti došlo Uskrsnuće Gospodinovo! Budi radostan i pobjeđuj! Cvjetaj Uskrs!

Od srca,

Urednice „Žene vrsne“


Žena vrsna
Foto: Barbara Šarlija

Print Friendly, PDF & Email
Žena Vrsna

Žena vrsna je dragocjena, ali jednostavna - baš kao biserje. Njen sjaj se povećava dok je milosrđe Božje oblikuje u sigurnoj školjci Njegova Presvetog srca. Nije savršena kao Otac, ali svakim danom tome teži. Žena vrsna si ti, ljubljena kćeri Božja, dok nastojiš biti i Marta i Marija u jednoj osobi. Da, čak i onda kada se osjećaš nesposobno, nevrijedno i slabo. Presveta Djevica, jedina vrsna, uvijek ima ispruženu ruku da te povede sa sobom. Hajdemo zajedno, s Marijom do Isusa!