Božja pobjeda pripremila je poklone za vaše najmilije

Božja pobjeda pripremila je poklone za vaše najmilije

Molitvena zajednica Božja pobjeda osim po pjesmama već je godinama poznata i po svom brendu BP COLLECTION.

Za velike planer kako bi spremni i odlučni krenuli u novu godinu

Pred Božić su pripremili novi planer – SVE ČINIM NOVO. Iako je ovo četvrto izdanje njihovog planera, potpuno je drugačije od svih dosadašnjih.

„Primijetili smo da ljudi žele kupiti naš planer i usred godine, ne samo pred početak nove godine. Odlučili smo im to omogućiti ovaj put. Novo izdanje planera nije vremenski određeno, u njega možete početi pisati svoje ideje, obaveze i planove kada god hoćete. Datume upisujete sami.“ – objasnila je Matea koja je glavna urednica ovog i svih dosadašnjih izdanja BP COLLECTION planera.

Planer sadrži prostor za zapisivanje osobne molitve, podsjetnike na devetnice, financijski planer i puno prostora za bilješke. Prepun je citata Svetog pisma koji će vas svakodnevno podsjećati na to tko ste – u Kristu. Dostupan je u tri različite boje korica – rozi, plavi i zeleni. Dostupan je na webshopu Božje pobjede, a oni koji su u Zagrebu mogu ga i osobno kupiti u uredu Božje pobjede u župi Svete Mati Slobode. Potrebno je najaviti se porukom na društvenim mrežama unaprijed.

Za vaše malene puzzle ili memory, za veću djecu kape

Već nekoliko godina u prodaji su dvije verzije puzzli za djecu – Sveta obitelj (za djecu 4+, 60 komada) i Isus i djeca (za djecu 5+, 104 komada).

Memory je novost, izašao je pred ovaj Božić. Tema Memory-ja je Sveta misa, odnosno ilustrirani prizori dijelova i sudionika Svete mise.

U kutiji dolazi 20 parova originalnih autorskih ilustracija uz koje će djeca ujedno naučiti kako se zovu pojedini dijelovi svete Mise, sudionici i određeni predmeti koje viđaju u crkvi za vijeme svete Mise.

Za veću djecu (a i za odrasle) tu su kape – jednostavne, moderne i estetski privlačne, dostupne u više boja.

Kao i planer, proizvodi za djecu dostupni su na webshopu Božje pobjede, a oni koji su u Zagrebu mogu ih i osobno kupiti u uredu Božje pobjede u župi Svete Mati Slobode. Potrebno je najaviti se porukom na društvenim mrežama unaprijed. Kupovinom proizvoda podržavate daljnji rad ove molitvene zajednice – omogućavate snimanje spotova, pjesama.. sve ono što mnoge mlade privlači Kristu.


Božja pobjeda/Žena vrsna
Foto: Božja pobjeda

Print Friendly, PDF & Email
Žena Vrsna

Žena vrsna je dragocjena, ali jednostavna - baš kao biserje. Njen sjaj se povećava dok je milosrđe Božje oblikuje u sigurnoj školjci Njegova Presvetog srca. Nije savršena kao Otac, ali svakim danom tome teži. Žena vrsna si ti, ljubljena kćeri Božja, dok nastojiš biti i Marta i Marija u jednoj osobi. Da, čak i onda kada se osjećaš nesposobno, nevrijedno i slabo. Presveta Djevica, jedina vrsna, uvijek ima ispruženu ruku da te povede sa sobom. Hajdemo zajedno, s Marijom do Isusa!