Najava: Ljetni kamp za djevojke kod Karmelićanki BSI

ljetni

Ljetni period je prilika za odmor i odmak od svakodnevice. Ono je poziv i na prebivanje s Bogom i odmor u Njemu. Sve ono što smo kroz godinu odgađali staviti pred Gospodina, na ljeto izlazi na vidjelo i poziva nas na rast. Poziva nas na suočavanje sa nekim pitanjima, traženjima i odlukama.

Sve je to lakše kada se odmaknemo od uobičajene okoline i svojih svakodnevnih obaveza.

Duhovno-rekreativni ljetni kamp za djevojke

Jedna takva prilika za odmak od svakodnevice i prebivanje s Bogom je ljetni kamp za djevojke u Bibinjama kojeg organiziraju Karmelićanke Božanskog Srca Isusova. Riječ je o duhovno-rekreativnom kampu u trajanju od 1. do 8. kolovoza 2019. godine.

Posebnost ovog programa je što uz odmor za tijelo želi ponuditi sadržaje za odmor duše uz Isusovo Srce. U samostanskom ozračju, na mladima blizak način, rado ćemo ponuditi za osvježenje i rast u vjeri dio bogate baštine duhovnosti Karmela i Srca Isusova, kroz životno iskustvo vjere naših svetaca.

Informacije o prijavi za sudjelovanje

Svakodnevni program se sastoji od:
Kateheza i radionica, kupanja, meditativno-molitvenog programa, rekerativnih trenutaka,
druženja, mogućnost osobnih razgovora sa redovnicom i još mnogo toga…

U programu mogu sudjelovati samo punoljetne osobe. Za ostale informacije i prijave, molimo javite se do 20. srpnja s. Marini na mail: marina.kosina@gmail.com.


Lea Potočar – Žena vrsna
Foto: Samuel Zeller – Unsplash

Lea Potočar
Lea Potočar

Mlada je psihologinja s diplomom Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Član je molitvene zajednice Božja Pobjeda. Vedra djevojka otmjene duše koja se trudi svakodnevno rasti u vrsnosti, brusiti darovane talente i napredovati u svetosti po zagovoru omiljenog nebeskog zaštitnika, bl. Alojzija Stepinca.