Kerit – susret za mlade u veljači

U samostanu Karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Hrvatskom Leskovcu, 26.2.2022. (subota) ponovno će se održati susret Kerit. Susret je namijenjen mladima koji se zanimaju za Karmelsku duhovnost. Tema susreta je “Vježba Božje prisutnosti”.

Susret započinje okupljanjem u 15 sati te klanjanjem u 15:15. U 16:30 sati slijedi predavanje/ radionica, a u 17:30 sat šutnje. U 18:30 bit će sveta misa, a mladi će prije mise imati priliku za ispovijed. Nakon svete mise slijedi zajedničko druženje.

Prijave na Kerit susret se vrše na e-mail: keritkarmel@gmail.com. Detaljnije informacije se nalaze na plakatu ispod članka.


Karmelićanke Božanskog Srca Isusova/Žena vrsna
Foto: Jessica Favaro – Unsplash

Print Friendly, PDF & Email
Žena Vrsna

Žena vrsna je dragocjena, ali jednostavna - baš kao biserje. Njen sjaj se povećava dok je milosrđe Božje oblikuje u sigurnoj školjci Njegova Presvetog srca. Nije savršena kao Otac, ali svakim danom tome teži. Žena vrsna si ti, ljubljena kćeri Božja, dok nastojiš biti i Marta i Marija u jednoj osobi. Da, čak i onda kada se osjećaš nesposobno, nevrijedno i slabo. Presveta Djevica, jedina vrsna, uvijek ima ispruženu ruku da te povede sa sobom. Hajdemo zajedno, s Marijom do Isusa!