Poziv na edukaciju za voditelje Teen STAR programa

teen

Udruga za cjeloviti spolni odgoj Teen STAR poziva na novu edukaciju voditelja programa cjelovitog spolnog odgoja mladih Teen STAR!

Edukacija za voditelja cjelovitog spolnog odgoja Teen STAR

Edukacija će se održati u četiri cjelodnevna susreta (16, 23. i 30. studenog i 14. prosinca) u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu (Kaptol 29). Predavanja će biti svaki dan od 9 do 19 sati.

Detaljne informacije o edukaciji, programu i uvjetima za voditelje pogledajte ovdje, a obrazac za prijavu nalazi se ovdje. Prijave traju do 12. studenog, a u slučaju naknadne spriječenosti dolaska potrebno je o istome obavijestiti organizatore putem maila: info@teenstar.hr. Na istoj mail adresi možete dobiti i sve detaljnije informacije o programu i edukaciji. Zainteresirani za provođenje programa u župi se prijavljuju u dogovoru sa svojim župnikom.

Uključite se u ovaj važni angažman

U društvu koje – kroz opću klimu i medije kojima su djeca i mladi stalno izloženi relativizira i ruši vrijednosti spolnosti, prave ljubavi, braka, obitelji i novog života Teen STAR je sve potrebniji. Potreban je ne samo za osobni život mladih i njihovih budućih obitelji, već i za budućnost društva i našeg naroda u cjelini!

Stoga Vas pozivamo da se, unatoč svojim drugim obavezama, uključite u ovaj važni angažman oko odgoja naših mladih, ulažući svoje vrijeme, znanje, trud i osobno svjedočanstvo, jer nam je za to dano povjerenje i prilika, i jer će nam svima biti bolje!


Teen STAR/Žena vrsna
Foto: Jen Theodore – Unsplash

Print Friendly, PDF & Email
Žena Vrsna

Žena vrsna je dragocjena, ali jednostavna - baš kao biserje. Njen sjaj se povećava dok je milosrđe Božje oblikuje u sigurnoj školjci Njegova Presvetog srca. Nije savršena kao Otac, ali svakim danom tome teži. Žena vrsna si ti, ljubljena kćeri Božja, dok nastojiš biti i Marta i Marija u jednoj osobi. Da, čak i onda kada se osjećaš nesposobno, nevrijedno i slabo. Presveta Djevica, jedina vrsna, uvijek ima ispruženu ruku da te povede sa sobom. Hajdemo zajedno, s Marijom do Isusa!