Podcast “Savez ljubavi”: U sve dane života svoga

u sve dane

Na vjenčanju smo dali jedno drugome obećanje o ljubavi i vjernosti “u sve dane života svoga”. Jeste li ikada razmišljali o tim riječima? Ili ste ih možda doživljavali kao jedan umjetnički izričaj? A što ako one mogu biti podloga za dublje razmišljanje o tome kako živimo svoja bračna obećanja?

Poslušajte kako bračni par Matijaca razmišlja o ovoj temi te što nas je na nju potaklo. Kroz iskustvo nedavnih događaja u svojoj obitelji, pokazat ćemo Vam drugu stranu bračne romantike.

Prošla je godina dana…

Od zadnjeg snimljenog podcasta prošlo je već više od godine dana. Zašto je to tako i kako dalje, poslušajte u podcastu. Otkrijte što se događalo u tom periodu u obitelji Matijaca. Saznajte kakve međusobne veze imaju bušilice, cigle, sv. Ekspedit i bračna obećanja.

U ovom podcastu otkrivamo Vam tajnu bračnog zajedništva i povezanosti kroz pomalo neobičnu priču o gradnji i rušenju. Kao i obično u našoj obitelji, kroz sve to trčkaraju djeca koja se vole umiješati gdje god je akcija u tijeku.

Nadamo se da će Vas ovaj razgovor potaknuti da i sami razgovarate i možda poduzmete neke promjene u svom bračnom životu. Isto tako se nadamo da ćete nam se javiti sa svojim komentarima, pitanjima i svjedočanstvima. Možete nam se javiti na mail savezljubavi@gmail.com ili preko naše Facebook stranice Savez ljubavi.

Uskoro i na YouTube-u!

Želimo vam što više olakšati praćenje naših podcasta pa smo odlučili sve dosadašnje, ali i nove podcaste objaviti i na Youtube-u! Uskoro ćete osim na Soundcloud-u sve naše podcaste imati dostupne i na YouTube kanalu Žene vrsne. Ne zaboravite se pretplatiti na kanal Žena vrsna kako biste odmah saznali kad se pojave podcasti i drugi videozapisi na kanalu.

Do idućeg podcasta želimo Vam obilje Božjeg blagoslova! Budite odvažni i ustrajni: Bog Vas ljubi!

Želimo čuti Vaše dojmove, komentare i pitanja. Javite nam se na savezljubavi@gmail.com.


Katarina Matijaca – Žena vrsna
Foto: RawpixelUnsplash

Print Friendly, PDF & Email
Katarina Matijaca

Glavna urednica i osnivačica portala Žena vrsna udana je za najboljeg supruga na svijetu s kojim odgaja (za sada) osmero djece. Neumorno tragajući za Istinom, Dobrotom i Ljepotom, prati Božje tragove u svakodnevici. Kada nije zauzeta brigom oko djece i kuće, vjerojatno ćete je pronaći kako čita, piše ili kukiča uz šalicu čaja.