Torbice oko struka – povratak trenda devedesetih

Zanimljiv i praktičan trend devedesetih se uveliko vratio u modu! Torbice oko struka, različitih veličina, boja i materijala, puno ženstvenijeg izgleda nego nekad osim oko struka nose se i prebačene preko prsnog koša ili obješene o remen.

158

Torbice oko struka pojavile su se već osamdesetih, a pravi modni procvat doživjele su u devedesetima. Iako se već neko vrijeme smatraju staromodnima ili rezerviranima za turistički look, ove sezone vraćaju se na velika vrata, bolje i raznovrsnije nego ikad.

Proljetna modna scena preplavljena je ovim trendom, od modnih pista, ulične scene do onih najbolje odjevenih, svi oko struka nose “it” torbice.

Ove sezone dolaze u različitim veličinama, bojama i oblicima, puno ženstvenijeg izgleda nego nekad, a osim oko struka, nose se i prebačene preko prsnog koša ili obješene o remen.

Jedan od modela možete pronaći u Stradivariusu, u tri dostupne boje (plava, crvena, roza) po pristupačnoj cijeni od 99,90 kn.

Ako tragate za idejama odjevnih kombinacija za proljetne svečanosti, preporučujemo potražiti inspiraciju u sljedećim člancima:

Nina Baršić – Žena vrsna

 

Print Friendly, PDF & Email
In this article