Trampolin za skakanje, spavanje, čitanje, igranje i još puno toga

Trampolin za skakanje, spavanje, čitanje, igranje i još puno toga, ideje, slike, foto

Imate li trampolin u dvorištu? Lijepo vrijeme mami van male i velike, a dvorište nam postaje omiljeno mjesto obitavanja, odmaranja, rada, vježbanja i igre.

Trampolin se može kupiti u nekoliko dimenzija, ovisno o broju djece za kojega ga kupujete (ili možda za sebe). Znate li da su prednosti trampolina višestruke? Možda jedne od najvećih prednosti su razvoj motoričkih sposobnosti i koordinacije te povećanje elastičnosti tijela – naravno, ako skačete. Osim za skakanje, trampolin može poslužiti za još puno toga. Pinterest mi je otkrio neke (nove) ideje koje dijelim s vama.

Skakanje, igranje, čitanje, spavanje

Trampolin, igra u trampolinu, čitanje, odmaranje

Kada se mališani umore od skakanja, u trampolinu se mogu odmoriti. U njemu se mogu igrati autićima, lutkicama, slagati kockice, mogu čitati… Trampolin može biti izvrstan za rođendanske proslave. Napunite ga balonima i zabava je zagarantirana. Ako želite mališane zaštititi od sunca, a nemate bolje opcije, možete na vrh trampolina navući navlaku s gumicom u dimenzijama madraca za bračni krevet. Osim zaštite od sunca, za tren ste dobili „kućicu”. Mojoj je djeci tada posebno drago skakati.

Trampolin, lampice na trampolinu, večernja romantika

Pronašla sam ideju korištenja lampica na trampolinu. Večeri mogu postati još više romantične, posebno ljeti kada se može vani prespavati.

Trampolin, spavanje u trampolinu

Evo još ideja kako pretvoriti trampolin u ugodno mjesto za odmor – više ili manje elegantno, ali svakako udobno.

Ukopani trampolin

Ukopani trampolin

Trampolin možete ukopati u zemlju pa će biti u ravnini s tlom. Ovo je za one posebno entuzijastične. Vidite li sliku na kojoj je trampolin ukopan pored vode pa služi kao odskočna daska za skokove? Genijalno, zar ne?

Stari trampolin

Stari trampolin, ljuljačka

Gdje sa starim trampolinom? Pinterest zna! Na primjer, naš mali trampolin će nam uskoro postati premali, ali možemo ga pretvoriti u ljuljačku ili još bolje – u šator-ljuljačku.

Stari trampolin, obruč, vrt

Obruči starih velikih trampolina se mogu iskoristiti za vrt da se biljke po njemu penju ili kao veliki adventski vijenac.

Stari trampolin, ideje, vrt, sjenica

Evo još nekih ideja: metalna konstrukcija starog trampolina može poslužiti za vrt, posebno ako ga želite sačuvati od kućnih ljubimaca. Samo ga dodatno zaštitite žicom. A sjenica? I to je jako dobra prenamjena. Još je bolje ako je to egzotična sjenica po kojoj možete skakati.

Zabavite se!


Suzana Džeko – Žena vrsna
Foto: Pinterest, Shaylin Wallace – Unsplash

Print Friendly, PDF & Email
Suzana Džeko

Rođena Slavonka udana za zgodnog i dobrog Dalmatinca. Roditelji (za sada) četvero vesele dječice. Gnijezdo su svili u Hrvatskom zagorju. Voli kreativnost i opušta ju pečenje kolača i ukrašavanje torti. Unatoč svojim svakodnevnim padovima, trudi se biti žena i majka po Božjem naumu. Uz diplomu magistre informatike izabire karijeru mame kod kuće i jednostavno - uživa.