Forum Plus: Prijavi se na ljetnu školu vodstva i društvene uključenosti

forum

Forum Plus poziva sve mlade na Leadership Summer School – Ljetnu školu koja će se baviti temom vodstva i društvene uključenosti mladih katolika, a koja će se održati od 24. do 30. kolovoza na Sveučilištu u Splitu!

Bogat edukativni, zabavni i kulturni program u najlipšem gradu na svitu

Polaznici će sudjelovati na forumima i radionicama te slušati niz zanimljivih predavanja na temu osobne izvrsnosti, Socijalnog nauka Crkve, vodstva, menadžmenta, javnog nastupa, prepoznavanja talenata i poduzetnišva. Uz sve to čeka vas i bogat zabavni i kulturni program u najlipšem gradu na svitu!

Prijave su otvorene do 10.7. putem prijavnog obrasca. Detalje o programu možete pronaći ovdje.

Što je Forum Plus?

Forum Plus Hrvatska nastao je kao odgovor na potrebu veće povezanosti i suradnje mladih s ciljem efikasnijeg djelovanja unutar sredina u kojima se mladi nalaze te rađanja novih ideja za poboljšanje života mladih i društva općenito kroz različite formacijske sadržaje i projekte protkane kršćanskim vrijednostima. Od 2012. Okupljaju mlade te im pomažu u formaciji i umrežavanju.

Evo što kaže jedna od polaznica prošlih programa:

„Forum nije mjesto gdje ćeš pasivno slušati nečija predavanja, već susret na kojemu  se želi čuti tvoj glas i tvoje ideje. Forum je prilika za profesionalan razvoj i put za pronalazak sebe i osvješćivanje svojih kvaliteta. Forum su ljudi. Pozitivni, nasmijani, otvoreni za razgovor i savjet. Svatko sa svojom pričom i svojim talentima, stručnjaci u tome čime se bave ili na putu da to postanu. Odvojili su tjedan dana svog života jer imaju viziju i energiju, jer se ne zadovoljavaju prosjekom, jer su hrabri i vjeruju. Oni ne kukaju o stanju u državi, oni se informiraju, educiraju, umrežavaju i djeluju.“

Ako želiš saznati više, možeš pročitati cjelokupno svjedočanstvo Lucije Stepanić koja je sudjelovala na jednom ovakvom programu Foruma Plus. Osim što progovara o svom iskustvu, Lucija ističe i zašto misli da bi se trebala prijaviti.


Žena vrsna
Foto: Forum Plus

Avatar
Žena Vrsna

Žena vrsna vrijedi više nego biserje. Srce njena muža bez straha se može u nju pouzdati, ona mu uvijek čini dobro. Vješto i neumorno radi na njivi Gospodnjoj, tražeći i vršeći volju Božju. U njoj nema straha, osim straha Božjega pa se smije svakom novom danu uživajući u plodovima svojih djela.