Oznaka: Obrazovanje djece

školsku torbu

Odaberite školsku torbu po mjeri svoga prvašića

Polazak u školu donosi uzbuđenje koje proviri na mala vrata u trenucima priprema. Osim što s djetetom nastojimo razgovarati o nadolazećoj promjeni i novom životnom iskustvu, potrebno je i pripremiti kvalitetnu opremu s kojom ćemo biti zadovoljni, ali i racionalno potrošiti novac. Kako odabrati dobru školsku torbu saznajte kroz nekoliko glavnih točaka.

dan materinskog jezika

Međunarodni dan materinskog jezika

Materinski jezik dijete usvaja i prije no što se rodi. To je jezik koji nam je utkan u identitet i koji nam daje mogućnost izražavanja mišljenja i osjećaja. Pročitajte nekoliko zanimljivosti koje vam donosimo inspirirani ljepotom hrvatskog jezika.

knjižnicu

Idemo u knjižnicu! – Siječanj 2019.

Odlazak u knjižnicu pretvorite u malu obiteljsku radiciju, mjesečni ritual, naviku bez koje ne možete. Jednom kad uđete u svijet mašte, spoznaja i učenja, više nećete biti isti. Između mnogih vrlina kojima možete naučiti svoju djecu, radost čitanja je zasigurno prvi vrhu. Poslušajte savjete iskusnih majki – čitačica.

Djeca su svjetlo svijeta

Djeca su svjetlo svijeta

Djeca su svjetlo svijeta. Kao takve ih puštamo i u prvi razred i u svijet. Iako se možda brinete, pouzdajte se u Gospodina jer On sve izvodi na dobro.