Podcast “Savez ljubavi” – Čime hranimo duše naše djece?

duše naše djece

Dragi naši strpljivi slušatelji,

Nakon puno borbe i muke, novi podcast vam je na raspolaganju. Razgovaramo o svemu onome što ulazi u naš dom. Kako mediji utječu na duše naše djece? Kako se nositi s poplavom spravica koje nam ulaze u misli i okupiraju ruke i oči? Koja je uloga roditelja u svemu tome?Razgovorom nastojimo dati odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

Razvoj tehnologije je uz mnoge prednosti donio sa sobom i mnoštvo izazova i problema. Brzina promjena dovodi nas u situaciju da nismo spremni uvijek odgovoriti na te izazove na pravi način. Kako mi roditelji koji i sami vodimo borbu s kontrolom medija možemo biti dobri vodiči svoje djece? Prije svega tako da posvjestimo sebi moć njihova utjecaja. Bili mi toga svjesni ili ne, sve što ulazi kroz oči i uši malenih glavica, utječe na njihove duše. Mi kao roditelji nosimo najveću odgovornost za ono čime se hrane duše naše djece. Krenimo odlučno i preuzmimo svoju odgovornost!

Poslušajte nas i javite nam se sa svojim iskustvom i komentarima na savezljubavi@gmail.com ili na našu facebook stranicu.

Do idućeg podcasta želimo vam obilje Božjeg blagoslova!

Mladen i Katarina Matijaca – Savez ljubavi

Foto: Pexels

Katarina Matijaca
Katarina Matijaca

Glavna urednica i osnivačica portala Žena vrsna udana je za najboljeg supruga na svijetu s kojim odgaja (za sada) sedmero djece. Neumorno tragajući za Istinom, Dobrotom i Ljepotom, prati Božje tragove u svakodnevici. Kada nije zauzeta brigom oko djece i kuće, vjerojatno ćete je pronaći kako čita, piše ili kukiča uz šalicu čaja.