Duhovno-rekreativni kamp za djevojke kod sestara karmelićanki BSI

kamp

Duhovno-rekreativni kamp za djevojke

Sestre karmelićanke Božanskog Srca Isusova pozivaju djevojke koje žele rasti u prijateljstvu s Bogom u duhu Karmela na duhovno-rekreativni kamp. Kamp je namjenjen punoljetnim djevojkama. Održat će se u Bibinju u samostanu karmelićanki BSI od 1. do 8. kolovoza.

Vrijeme provedeno u zajedništvu sa sestrama i drugim djevojkama bit će ispunjeno zajedničkom i osobnom molitvom.  Program obuhvaća slavlje svete Mise, klanjanje, kateheze, kreativne radionice i dan šutnje. Uz to, djevojke će imati priliku za popodnevno kupanje na moru, večernji rekreativni program i izlet u Zadar.

Za djevojke će biti osiguran puni pansion, ali broj mjesta je ograničen. Stoga, pozivamo sve zainteresirane da se prijave što prije. Za sve informacije i prijave možete se javiti do 25.7. na e-mail s.dijana.pucko@gmail.com.


Lea Potočar – Žena vrsna
Foto: Courtney Prather – Unsplash

 

Lea Potočar
Lea Potočar

Apsolventica je psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Član je molitvene zajednice Božja Pobjeda. Vedra djevojka otmjene duše koja se trudi svakodnevno rasti u vrsnosti, brusiti darovane talente i napredovati u svetosti po zagovoru omiljenog nebeskog zaštitnika, bl. Alojzija Stepinca.