Žuti odjevni komadi odličan su izbor za ljetne vrućine

Žuti odjevni komadi odličan su izbor za ljetne vrućine

Još je 2016. ružičasta proglašena bojom godine i od tada zauzima veliki dio prostora društvenih mreža, obuhvaćajući svaki aspekt života trendseterica – od kozmetičkih proizvoda, kućanskih potrepština pa sve do tehnologije. Od ovog proljeća polako iskače jedna žarka, vesela boja koja bi mogla biti sljedeći hit. Radi se, naravno, o žutoj koju ćete viđati posvuda.

Iako trend naginje upravo žarkoj nijansi žute, možete eksperimentirati s ostalim nijansama (oker, neon, pastelna…), ovisno o tome koja najbolje odgovara vašoj osobnosti. Ako vam je pak žuta ipak „malo previše“ za vaš ukus, obogatite svoj look žutim detaljima (sunčane naočale, cipele ili torba u žutoj boji za osvježenje) ili pak potražite odjevne komade sa žutim printom ili žutom podlogom. Tako ona manje dolazi do izražaja.

Ako ste fan žute, odaberite jedan statement komad i kombinirajte ga s neutralnim bojama. Tako je žuta u fokusu, a ipak neće preuzeti kompletan outfit.

Ako ste među onim najhrabrijima, isprobajte look „od glave do pete“ u žutoj boji.


Nina Baršić – Žena Vrsna
Foto: Pinterest, Gal meets glam, Atlantic Pacific

Avatar
Nina Baršić

Rođena u Karlovcu, ali od 2009. godine živi u Zagrebu. Radi u školi za slijepu i slabovidnu djecu, a slobodno vrijeme najradije provodi s obitelji i prijateljima. Vodi blog o čednom odijevanju, voli čitati knjige i gledati povijesne drame.