Oznaka: Rizična trudnoća

Zagovor o. Ante Antića spasio je moje dijete i mene

Zagovor o. Ante Antića spasio je moje dijete i mene

Pred vama je svjedočanstvo majke koja se u četvrtoj trudnoći našla pred ozbiljnim zdravstvenim problemima i duhovnim kušnjama. Saznajte kako joj je zagovor o. Ante Antića pomogao proći kroz sve izazove. Vrijedno svjedočanstvo koje će biti priloženo za proglašenje o. Antića svecem.

Vesna Huska

Vesna Huska: „Naše dijete rođeno osmim carskim rezom je željeno“

O tome kako je mužu svojedobno pisala anonimna ljubavna pisma, o svojim porodima, o želji vidjeti se s mužem i nakon 18 godina braka te zašto još uvijek u srcu nosi veliku čežnju biti otvorena životu, progovara nam iskreno i spontano. Vrlo emotivno izlijeva svoju ljubav prema osmom djetetu rođenom s teškom dijagnozom, kao i o njegovoj smrti koju poklanja dragom Bogu.

bolest

Ilijana Nikolić Jozić: „Znam da je moja bolest meni na spasenje.”

Ilijana ima 25 godina, od čega već 22 godine boluje od jednog oblika leukemije. Udala se s 18 godina nakon šestomjesečnog hodanja u čistoći. Danas je majka dvoje rođene djece i jednog djeteta koje je u Nebu. Donosimo njeno potresno svjedočanstvo u kojem ona izdvaja najvažnije događaje koji su obilježili njen mladi život u kojem je Božja blizina gotovo opipljiva…