Oznaka: Vrline

Naucite djecu postupiti ispravno, odgoj, majcinstvo, obitelj, ocinstvo

Budite vođa i naučite djecu postupiti ispravno

Djeca ne dolaze s uputama za korištenje niti su im urođene socijalne vještine. Roditelji svoje načine odgoja razvijaju s vremenom i iskustvom, a djeca upijaju od svojih najbližih- roditelja. Da bi taj zajednički rast tekao što lakše, pokušajte s nekoliko savjeta kako pristupiti odgoju djece.

upravljanju dobrima

Naučite djecu dobrom upravljanju Božjim darovima

Znate onu prispodobu o upravljanjima talentima kada je gospodar dodijelio svojim slugama talente da njima mudro raspolažu? Kako možemo preuzeti odgovornost prema onome što nam je dano i kako to prenijeti na svoju djecu, savjetuje nam bračni par Popcak.

bonton

Bonton za najmlađe

Kako usmjeriti djecu na usvajanje bontona i kako im na nježan način usaditi osjećaj poštovanja prema bližnjima saznajte kroz nekoliko crtica.

knjižnicu

Idemo u knjižnicu! – Siječanj 2019.

Odlazak u knjižnicu pretvorite u malu obiteljsku radiciju, mjesečni ritual, naviku bez koje ne možete. Jednom kad uđete u svijet mašte, spoznaja i učenja, više nećete biti isti. Između mnogih vrlina kojima možete naučiti svoju djecu, radost čitanja je zasigurno prvi vrhu. Poslušajte savjete iskusnih majki – čitačica.