Oznaka: Mama kod kuće

kućanice

Zašto mame kod kuće osjećaju depresiju?

Ostati kod kuće i biti kućanicom nije lagan posao, ali uzrokuje li takva odluka ozbiljan problem depresije? Aktualizacijom ovog pitanja saznajemo da je odgovor mnogo kompleksniji nego što nam se na prvi pogled čini. Otkrijte što donose najnovija istraživanja o ovoj temi.

tradicija je dom, zena, majka, zena vrsna

Natalia Sanmartin Fenollera: “Mjesto na kojem se prenosi tradicija je dom”

Donosimo vam intervju s Nataliom Sanmartin Fenollera, španjolskom novinarkom i novom književnom zvijezdom. Njen prvjenac Buđenje gđice Prim, koji je prošle godine izašao i na hrvatskom u izdanju nakladne kuće Verbum, postigao je izniman uspjeh u svijetu. Kroz topao i privlačan roman Natalia na nenametljiv način progovara o velikim i dubokim temama koje su važne za svaku ženu, posebno majku. Otkrijte o čemu smo razgovarale!

mama kod kuće

Mame kod kuće nisu samo kućanice

Najčešći prigovor na ideju ostanka majke kući su „financijski je neizvedivo“ i „to ženu zatupljuje“. Odabrale smo za vas žene pune talenata, kreativnosti i snalažljivosti. Saznajte kako su neke od njih našle način da budu s djecom i financijski doprinose obitelji, a kako su druge otkrile kako svoje talente ostvarivati u obitelji.