Dok čekaš svoju pravu ljubav

Ti si moj ljiljan među trnjem. Stvorio sam te. Ja, sama ljubav, sam te stvorio. Draga moja kćeri, želim da znaš koliko te volim. Ova ljubav o kojoj govorim ne blijedi, i u svakom trenutku možeš računati na to da mislim na tebe. Zašto? Činiš me sretnim. Znam da griješiš, ali vidio sam kako se svaki put iznova podižeš kako bi me vidjela. Ne boj se uhvatiti za mene dok padaš. Čvrsto ću te držati i bit ćeš sigurna. Ti si jaka. Ti si prelijepa. Ti si moja.

Imam savršene planove za tebe

Usred životnih poteškoća imam zadatak za tebe. Taj zadatak povjeravam samo tebi. Zapisao sam ga u čežnjama tvog srca. Kad dođe pravi čas tvoje srce će se zažariti posebnim žarom i na tebi će biti velika odgovornost. Vidim da je teret koji nosiš zbog mog Kraljevstva težak, i s vremenom taj teret raste, baš kao i moja ljubav.

Mnoge ćeš dovesti k meni. Kad se smiješ, i ja se smijem. Tvoja radost odražava moju radost i draga moja kćeri, upravo to će mnoge potaknuti da me traže u tebi. Svakog dana me podsjećaš zašto sam nosio onaj križ. Želim te gledati u raju zauvijek. Želim te voljeti na način na koji još ne možeš ni zamisliti. Želim da sa sobom dovedeš mnogo duša. Svojim životom si već izgradila moju Crkvu.

Podijelit ću tvoje srce s drugim za pravu ljubav

Volim te i ti si moja. Međutim, učinio sam tvoju braću snažnima. Svakog dana tražim da mi predaju svoja srca da ih očistim kako bi bila dostojna da ih podijelim s tobom. Griješit će, voljet će malo, ali pokušavaju pokazati ljubav prema mojoj najvećoj kreaciji, tebi. Nemoj gubiti vjeru u njih jer radim dan i noć da muškarca s kojim ćeš provesti život učinim svetim i punim vrlina. Ne gubi nadu.

Od početka vremena te volim. Ova ljubav ne prestaje.

Bog, tvoj Otac.


Made in His Image
Prevela: Katarina Udovčić
Foto: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email
Žena Vrsna

Žena vrsna je dragocjena, ali jednostavna - baš kao biserje. Njen sjaj se povećava dok je milosrđe Božje oblikuje u sigurnoj školjci Njegova Presvetog srca. Nije savršena kao Otac, ali svakim danom tome teži. Žena vrsna si ti, ljubljena kćeri Božja, dok nastojiš biti i Marta i Marija u jednoj osobi. Da, čak i onda kada se osjećaš nesposobno, nevrijedno i slabo. Presveta Djevica, jedina vrsna, uvijek ima ispruženu ruku da te povede sa sobom. Hajdemo zajedno, s Marijom do Isusa!